ha történt valami érdekes és figyelemre érdemes

what happened today

what happened today

Spíler a Gozsduban

Bejegyzés alcíme...

2012. november 15. - sz.reka

Tegnap este Spílerkedtünk a Gozsdu udvarban, és nagyon kellemes tapasztalásaink voltak: a pincérek köszöntek nekünk, mosolyogtak ránk, barátságosak voltak, az itallap rendben van, a dízájn pedig nagyon profi. Mi nem ettünk, de a kaják, amiket láttunk, hogy az asztalokhoz visznek ránézésre elég ínycsiklandozóak voltak.

Az üzletvezető mondta, hogy még csak kb. 7 hete nyitottak, és még kiforratlan egy-két dolog, de meg kell, hogy mondjam nektek, a hely nagyon pörög. tömve volt, hétköznap este, alig lehetett leülni. Mondta, hogy kedd este például annyian voltak, hogy csak hajnali fél 3-kor tudtak zárni, maga is meglepődött. Pár napja pedig szépen becsomagolták a teraszt, amely így fűthető, de látszott, hogy kell is a további hely, mert az is tele volt.

Remélem nem a kezdeti lelkesedés az oka annak, hogy ilyen kedvesek voltak hozzánk. Hamarosan visszatérünk  és meglátjuk: ha marad a színvonal, mi letesszük mellettük a voksunkat. Nekünk bejön a Spíler! Ti voltatok már?

IMG_8982.jpg

( kép a Spíler facebook oldaláról.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr454908294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása