ha történt valami érdekes és figyelemre érdemes

what happened today

what happened today

Let my people go! - avagy irány a mozi

Bejegyzés alcíme...

2012. július 12. - sz.reka

let-my-people-go-plakat.jpg

A múlt héten volt szerencsénk eljutni az Odeon Lloyd moziba, ahol a Budapest Pride Film és Kulturális Fesztivál keretében láttuk a Szauna Párizsban című francia filmet - eredeti címe egyébként Let my people go!, és nem sok szauna van benne, mindössze egy, de az sem lényeges. Mindenkit arra buzdítok, hogy nézze meg, mert nagyon jó!  A főszereplő egy kissé karikírozott jellemű francia meleg srác, aki éli tökéletes napjait egy finn városkában jóképű szerelmével, de aztán jönnek a bonyodalmak, amelyek Párizsban folytatódnak, ahol a srác családja éppen pészah ünnepére készülődik.

Ez a keserédes víjgáték tehát egy meleg-zsidó srácról szól, akinek szerelmi élete romokban és még a családja minden nyűge-baja is rászakad; a néhol sztereotíp karakterek bemutatása és megismerése közben igazán kedves és vicces történet kerekedik. A filmet egyébként mától a legtöbb art mozi műsorra tűzte, tök jó, szóval ha szeretnétek jól szórakozni, irány a mozi!

Alább a trailer, francia nyelvismeret előny! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr874648652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása