ha történt valami érdekes és figyelemre érdemes

what happened today

what happened today

Egyedi bútorok nyomában

2014. április 18. - sz.reka

Ha lakberendezésről, bútorvásárlásról van szó Ti hova mentek vásárolni? Legtöbben - főleg költséghatékonysági szempontok miatt - mind a nagy bútoráruházakba megyünk, tudom én, mi is így vagyunk ezzel, de szeretjük feldobni a lakást egy-egy különlegesebb darabbal, így ellensúlyozva az IKEA-KIKA hatást. Szerencsére van pár régi, szép bútorunk, szőnyegünk és szeretünk átalakított, felújított vagy egyedileg készített kincseket is begyűjteni, ha van rá módunk. 

Régebben felfedeztünk például egy nagyon szuper bútorkészítő asztalos srácot, aki Fanyúvasztó néven fut, és nem csak a honlapján szereplő termékeket kínálja, hanem rendelésre is készít bútort, így szuper hajósládánk és saját tervezésű dvd oszlopunk is van tőle. A faanyagot használtan szerzi be különböző helyekről, így fordulhatott elő, hogy a nappalinkban a régi Zeneakadémia bontása során feleslegessé vált fából készült bútorok vannak, ami szerintem elég menő, nem?

Van webshopja is a Meskán, csekkoljátok!

Legutóbbi felfedezésünk Janka Adél, akitől 1-2 éve vettünk egy kis szekrényt egy zsibvásáron, amit maga újított fel. Nemrég megkerestük azzal, hogy rendelésre is renovál-e bútort és szerencsére igen, így készülhettek el legújabb kincseink: egy felújított Thonet szék és kis szekrény, ami TV állványként funkciónál nálunk. 

Így néztek ki a bútorok renoválás előtt:

blogbútorok9.jpg

 

blogbútorok10.jpg

 

 És így festenek most: 

 

blogbútorok5.jpg

blogbútorok4.jpg

blogbútorok3.jpg

blogbútorok2.jpg

 

blogbútorok7.jpg

blogbútorok1.jpg

blogbútorok8.jpg

 Na, mit gondoltok? Szerintem szuperek lettek!

Adél blogját itt találjátok, van is a nekünk készített Thonet székről bejegyzés.

Jó szívvel ajánlani tudjuk őt, ha szeretnétek feldobni egy-két régi bútort, mert nagyon kedves, ügyes és a felújítás során igyekszik a megrendelő igényeinek a lehető legmaximálisabban megfelelő anyagokat, színeket és mintákat felhasználni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr286051123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása