ha történt valami érdekes és figyelemre érdemes

what happened today

what happened today

I'll be back

2013. augusztus 22. - sz.reka

Kissé elhanyagoltam a blogot, aminek fő oka az, hogy jövő hónapban egyetlenM-el összeházasodunk (tádádádááám) és az esküvő szervezése mondjuk úgy, hogy némi energiánkat leköti azért, bár igyekszünk nem túlparázni a dolgokat és figyelünk arra, hogy ne vesszen el a legfontosabb: vagyis az, hogy ez rólunk szóljon, és ne mi legyünk az esküvőért, hanem az legyen értünk! Majd elmesélem, hogy sikerült!

Nem akartam a blogot esküvői szervezéssel kapcsolatos bejegyzésekkel telespammelni, így kevés időm jutott leírni az egyébként igen csak említésre érdemes élményeket és programokat, amelyek időközben történtek (igen, szerencsére azért nem csak az esküvő szervezéséről szól az életünk mostanság).

 Most már a finisben vagyunk, szeptemberben eskembeskem, utána meg nászút, alig várjuk!

Addig is kukkantsátok meg a tumblr oldalamat és ha tetszik, akkor kövessetek!

I'll be back! :)

tumblr_mrjoy23aXr1rigxbno1_500.jpg

 kép via tumblr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr545470721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása