ha történt valami érdekes és figyelemre érdemes

what happened today

what happened today

mindjárt péntek!

2012. június 07. - sz.reka

 

 Gondolom rajtunk kívül más is van úgy azzal, hogy hét elején már a hétvégét várja, indul a visszaszámlálás, és hangzik az állandó biztatás: "mindjárt péntek". Na, most tényleg mindjárt péntek! 

A hétvégéket aztán szeretnénk mindig nagyon tartalmasan eltölteni, hogy feltöltődjünk a következő hétre. Mindig tervezgetünk, hogy mit-mikor-hol-kivel, aztán néha úgy túlszervezzük az életünket, hogy végül csak a pihenés marad ki a hétvégi programból.

Ezt szem előtt tartva mindig eldöntjük, hogy igyekszünk nem túlvállalni magunkat. Néha sikerül is, tényleg.

Amit most beterveztünk és mindenkinek tudom ajánlani:

Háztáji Piac: ezen a hétvégén újabb piac nyitja meg a kapuit egy régi ismerősnél: a Szimpla Kert ezúttal háztáji termékekkel és gyerekprogamokkal csábít. Ide tutira megyünk!

680-hztji_szr.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Részletek itt

A piacoknál maradva, valószínűleg eljutunk ezen a hétvégén a klasszik design-piacokra: irány a WAMP, amely most nyári helyszínén az Erzsébet téren lesz és a Gouba, a Gozsdu-udvarban. Még jó, hogy ilyen közel vannak egmyáshoz!

Igen, szeretem a vásárokat :)

Már régóta izgatja a fantáziámat a stylewalker night, de még egyszer sem sikerült úgy alakítani, hogy el is jussak. Most pénteken lesz a fashion-design szekció programja, míg jövő hét pénteken a gasztro-bisztro estére lehet benevezni, szuper helyszínekkel. 

Hoho, és a péntekről jut eszembe: indul a foci EB! Lány létemre ezekre az eb/vb tornákra mindig rákattanok, valószínűleg most sem lesz másképp.

A gasztro-vonalon érdemes lehet kinézni a Budai Gourmet Fesztiválra, amely már ma megnyítja kapuit a Millenárison. Kulináris élvezet biztosan garantált.

Érdekes lehet még, de túlvállalás veszélye állna fenn, úgyhogy feltehetően kimarad a Wallpeople Budapest: ide  az menjen, aki alkotó kedvében van, lehet vinni a saját műveket az Akváriumhoz,  amely aztán a Wallpeople budapesti kollázsának darabja lesz. Részletek itt: http://www.facebook.com/events/315282108548708/ .

Weekend is coming!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr804571060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása